Lazac, süllő, fogas, ponty, durbincs, keszeg...rengeteg halat kaphatunk akár a piacon, akár a nagyobb bevásárlóközpontokban. Valamiért mégis kevés halat eszünk. A Konyhafőnök mai adásában Bernáth József séf egy haltálat mutatott be, mi is hoztunk 13 különböző módon elkészített halat - hátha megjön hozzá mindenki kedve!
-
1.
Vajjal sült fogasfilé vajas krumlival
-
2.
Lazac céklaágyon
-
3.
Szezámmagos rántott ponty
-
4.
Papírban sült pisztráng GastroHobbi konyhájából
-
5.
Lazac grapefruitos édesköménnyel
-
6.
Aranypanírban sült hekkfilé
-
7.
Kétszersült tilápia
-
8.
Mézes-szójás vörös tonhalfilé
-
9.
Fehérboros töltött csuka
-
10.
Vajban sült tejszínes mogyorós busa filé petrezselymes krumplival
-
11.
Sonkába tekert hal tejszínes káposztával
-
12.
Füstölt lusta pisztráng
-
13.
Doveri nyelvhal tekercs rákkal