Gyereknapra szeretettel

Május utolsó vasárnapja a gyerekeké - mi már most adunk pár tippet, hogy mit ennének szívesen ezen a napon!

A gyerekek ízlését sokszor nem egyszerű eltalálni, de azért van pár étel, amivel nagyon nem foghatunk mellé. A nagymama főztje, a klasszikus ízek és az egyszerű, ízletes fogások általában meghódítják őket. És, mivel reméljük, lélekben egy kicsit mindenki gyerek maradt, vasárnap mi is jót nosztalgiázhatunk kedvenc gyerekkori fogásainkból!

  1. 1.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  2. 2.

    Leves paradicsomból ahogy Fahéj készíti

  3. 3.

    Lizus Néni omlós grízgaluskája

  4. 4.

    Tiroli túrós rétes

  5. 5.

    Tejberizs mazsolával és gyümölccsel

  6. 6.

    Mamikánk nyári levese

  7. 7.

    Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

  8. 8.

    Túrós labdabukták

  9. 9.

    Klasszikus szilvás gombóc

  10. 10.

    Jókai bableves ahogy Fahéj készíti

  11. 11.

    Tócsni azaz krumplilepény

  12. 12.

    Sült csirke gombás töltelékkel

  13. 13.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  14. 14.

    Bodzaszörp tartósítószer nélkül

  15. 15.

    Málnahab nagyi módra

  16. 16.

    Ízes krumplifőzelék

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...