-
1.
Sült csirke rozmaringos édesburgonyával
-
2.
Csirkemell zöldspárgával
-
3.
Bélszín tatár a Gresham konyhájából
-
4.
Roston hátszín baconbe tekert párolt spárgával
-
5.
Tejszínes-spárgás csirkecomb
-
6.
Szűzpecsenye spárgával és kecskesajttal töltve
-
7.
Színes zabpelyhes sütőben sült vagdalt
-
8.
Pirított fokhagymás marha zöldspárgával
-
9.
Zöldfűszeres borjúborda spárgarizottóval
-
10.
Boros-spárgás sertéscsíkok mascarponés szószban
-
11.
Sertésszűz baconbe tekerve lecsós zöldségágyon
-
12.
Spárgával töltött pikáns csirkemell salátával
-
13.
Báránycomb fehérborban baconös spárgával
Folytatjuk spárgás sorozatunkat: terítéken 13 spárgás hús
A spárgás egytálételek és köretek után most a húsokat vesszük sorra. És bebizonyítjuk, hogy a spárga itt sem hagy cserben, irtó klassz fogásokat varázsolhatsz belőle!