23 édesen fanyar ribizlis nyalánkság

Júniussal itt a ribizli szezonja! Három legismertebb fajtája a piros, a fekete és a fehér ribizli - nemcsak magukban finomak, de a legjobb nyári édességek alapanyagai is.

  1. 1.

    Ribizlis sült túrótorta

  2. 2.

    Vaníliás-ribizlis muffin tejfölös koronával

  3. 3.

    Gyümölcsös mini kosárkák

  4. 4.

    Frissítő gyümölcsleves

  5. 5.

    Feketeribizli torta

  6. 6.

    Feketeribizlis habos pite

  7. 7.

    Nutellás-ribizlis sajttorta sütés nélkül

  8. 8.

    Bögrés-kefires ribizlis süti

  9. 9.

    Gyümölcsös gratin

  10. 10.

    Bogyós gyümölcsfagylalt

  11. 11.

    Erdei extra gyümölcsleves

  12. 12.

    Ribizlis gyümölcs-krémes

  13. 13.

    Mascarpone ribizlivel

  14. 14.

    Gyümölcsös jégkrémnyalóka

  15. 15.

    Citromos risotto muffin

  16. 16.

    Gyümölcsös Red Velvet Cake

  17. 17.

    Ribizlis-banános amerikai palacsinta

  18. 18.

    Ribizliturmix

  19. 19.

    Ribizlis-almás zabkása

  20. 20.

    Ribizlilekvár

  21. 21.

    Ribizlis tejberizs

  22. 22.

    Gerzemürze

  23. 23.

    Ribizlis túróparfé

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...