16 vajpuha rántott hús ropogós bundában

Nagyon sok családban elképzelhetetlen a hétvégi ebéd rántott szelet nélkül. Most hoztunk néhány olcsóbb alternatívát, hátha tudunk újat mutatni. 

  1. 1.

    Rántott csirkemáj sütőben sütve

  2. 2.

    Rántott csirkemellfalatok a sütőből

  3. 3.

    Fűszeres amerikai csirkecombok

  4. 4.

    Rántott hús sütőben sütve

  5. 5.

    Rántott hús

  6. 6.

    Pikáns csirkeszárnyak

  7. 7.

    Rántott párizsi

  8. 8.

    Tojás nélküli rántott hús

  9. 9.

    Zsályás rántott csirkeszárny

  10. 10.

    Hamis rántott hús

  11. 11.

    Csőben "rántott" csirkemell magvas bundában

  12. 12.

    Párizsi szelet tojásos krumplival

  13. 13.

    Rántott sertésmáj

  14. 14.

    Sós ropogós bundában sült csirkemell

  15. 15.

    Sertésköröm rántva

  16. 16.

    Rántott hús sütőben fokhagymás tejföllel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...