Hamis rántott hús
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
- 16% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
125g darált pulykahús144 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
25g zsemlemorzsa99 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
71 kcal
Összesen
457
kcal
- 16% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
250g darált pulykahús288 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
50g zsemlemorzsa198 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
28g vaj201 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
Összesen
913
kcal
- 16% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
56.3g darált pulykahús65 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
10.1g vöröshagyma4 kcal
-
11.3g zsemlemorzsa44 kcal
-
12.4g tojás16 kcal
-
6.3g vaj45 kcal
-
3.6g napraforgó olaj32 kcal
Összesen
206
kcal
- 16% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35 g
Zsír
-
Összesen 25.4 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 204 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 882.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 81 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 336 mg
-
Nátrium 367 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 134.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 146 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 51 micro
-
Kolin: 154 mg
-
Retinol - A vitamin: 144 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 123 micro
Összesen
457
kcal
- 16% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 70 g
Zsír
-
Összesen 50.8 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 408 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1765 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 84 mg
-
Kálcium 162 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 672 mg
-
Nátrium 734 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 269.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 291 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 60 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 102 micro
-
Kolin: 308 mg
-
Retinol - A vitamin: 288 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 45 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 245 micro
Összesen
913
kcal
- 16% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.8 g
Zsír
-
Összesen 11.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 397.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 151 mg
-
Nátrium 165 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 60.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 65 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 55 micro
Összesen
206
kcal
Hozzávalók
-
250 g darált pulykahús
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
50 g zsemlemorzsa
-
1 db tojás
-
2 ek vaj
-
2 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A darált húst a hagymával, sóval, borssal, és kb. 1 ek zsemlemorzsával jól összedolgozzuk.
- A húsmasszából formázzunk 2 lapos szeletet.
- A tojást felverjük, sóval, borssal ízesítjük. Forgassuk a szeleteket a zsemlemorzsába, majd a tojásba.
- Egy serpenyőben forrosítsuk fel a vajat az olajjal. Közepes hőmersekleten süssük a hússzeleteket oldalanként 5-5 percig.
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 176
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 39484
- Feltöltés dátuma: 2012. február 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Fasírt egy kicsit másként. A masszából formázhatunk 4 vékonyabb szeletet, 2-2 szelet közé tegyünk egy szelet sajtot, így is nagyon finom.