r
Nosalty Logó

Hamis rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Hamis rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 457 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 913 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    882.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    336 mg
  • Nátrium
    367 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    144 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 457 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70 g

Zsír

  • Összesen
    50.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    408 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1765 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    734 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    291 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 913 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    397.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    165 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst a hagymával, sóval, borssal, és kb. 1 ek zsemlemorzsával jól összedolgozzuk.
  2. A húsmasszából formázzunk 2 lapos szeletet.
  3. A tojást felverjük, sóval, borssal ízesítjük. Forgassuk a szeleteket a zsemlemorzsába, majd a tojásba.
  4. Egy serpenyőben forrosítsuk fel a vajat az olajjal. Közepes hőmersekleten süssük a hússzeleteket oldalanként 5-5 percig.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 176
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 39463
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fasírt egy kicsit másként.  A masszából formázhatunk 4 vékonyabb szeletet, 2-2 szelet közé tegyünk egy szelet sajtot, így is nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek