r
Nosalty Logó

Rántott hús sütőben sütve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rántott hús sütőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 787 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4717 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    262 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1098.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    352 mg
  • Nátrium
    483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    209 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 787 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    244.9 g

Zsír

  • Összesen
    237 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    63 g
  • Koleszterin
    1572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6591.5 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    356 mg
  • Kálcium
    850 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    2114 mg
  • Nátrium
    2897 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    377.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    800.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    466 micro
  • Kolin:
    1252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    316 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 4717 kcal
  • 15% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    274.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsokat megtisztítjuk. Leszárítjuk, sózzuk.
  2. A tojást felverjük, sózzuk, és hozzáöntjük a tejet és az olajat. A szokott módon bepanírozzuk húst, először a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatva.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, melyre még előtte egy kevés olajat eloszlattunk, ebben egy szilikon ecset is segíthet. Egy kevés olajjal meglocsoljuk őket.
  4. Sütés közben először a párolódás folyamatában képlékenyebb, így óvatosan bánjunk vele, míg nem stabilizálódik a panír, ne forgassuk! A sütés vége felé a húsokat fordítsuk át, így a másik fele is ropogósra sül.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 430
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 152752
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 28.

Ajánló

A lakásban garantáltan kellemes illat fog terjengeni a sült olajszag helyett, és a munkánk is kevesebb lesz vele eztán! ;) Az íze? Tökéletes! Belül omlós, kívül ropogós!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretitek a rántott húst, de nem szeretnétek olajszagot a lakásban, illetve a fröcskölő olaj mellett álldogálni és takarítani utána?Akkor ezt nektek találták ki! Nem lesz száraz, kívül ropogós, belül omlós és ízletes. Eztán csak így készítitek!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...