r
Nosalty Logó

Rántott hús

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Klári
Rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 1620 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 6479 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 403 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.4 g

Zsír

  • Összesen
    125.3 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    231 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2671.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    532 mg
  • Nátrium
    1846 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 1620 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    193.6 g

Zsír

  • Összesen
    501.3 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    243 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    174 g
  • Koleszterin
    924 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10686.7 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    322 mg
  • Kálcium
    523 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    292 mg
  • Foszfor
    2129 mg
  • Nátrium
    7382 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    297.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    568.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    244 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    177 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    245 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    820 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 6479 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    666.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    460 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 403 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst a zsiradéktól megtisztítjuk, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Enyhén mindkét oldalán kiklopfoljuk, kb. fél centi vastag szeleteket kapunk. Egy csipet sóval mindkét oldalát meghintjük.
  2. Előbb lisztbe, majd kicsi sóval elkevert, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk a húsokat.
  3. Közepesen forró olajban, ami ellepi a hússzeleteket, szép aranybarnára kisütjük, először az egyik, majd a másik oldalát. (Én két részletben sütöttem ki: adagonként 30 perc alatt)
  4. Háztartási papírtörlővel bélelt tálba szedjük, hogy a felesleges olajat felitassuk róla.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 275 alkalommal
  • Receptkönyvben: 271
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 50
  • Össznézettség: 149439
  • Feltöltés dátuma: 2008. június 22.

Ajánló

Francia saláta

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha klasszikus vasárnapi ebédet óhajt a család, akkor biztosan rántott hús kerül az asztalra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...