16 isteni finom, szaftos kolbászos recept

A kolbász egy végletekig variálható, nagyszerű alapanyag. Most bebizonyítjuk, hogy van élet a paprikás és rakott krumplin túl!

Még több magyaros receptet itt találtok!

  1. 1.

    Babos-kolbászos egytálétel

  2. 2.

    Magyaros pogácsa

  3. 3.

    Gyors falatok sajttálkában

  4. 4.

    Zsebes karaj Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  5. 5.

    Hasselback burgonya magyarul

  6. 6.

    Kolbászos cicege kapros tejföllel

  7. 7.

    Magyaros muffin Sophie konyhájából

  8. 8.

    Kolbászos pogácsa Katharosz konyhájából

  9. 9.

    Sajttal, kolbásszal töltött csirkecomb

  10. 10.

    Hortobágyi aprópecsenye

  11. 11.

    Agglegény rántotta iDea konyhájából

  12. 12.

    Vöröslencse-krémleves kolbászchipsszel és pirított hagymával

  13. 13.

    Töki pompos A kis gasztronauta konyhájából

  14. 14.

    Besameles rakott krumpli

  15. 15.

    Disznótoros burgonyaágyon sütve

  16. 16.

    Rakott káposztás kocka

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!