16 csőben sült hal, ha unod a csirkehúst

Nem szeretjük a halat - a statisztikák szerint. Hálisten persze sokunk kivétel, de azért jobb lenne, ha a halimádók tábora nagyobbra nőne. Mi most csőben sült halakat hoztunk!

  1. 1.

    Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal

  2. 2.

    Zöldfűszeres hal csőben sülve

  3. 3.

    Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel

  4. 4.

    Halas burgonyagratin

  5. 5.

    Halas pite Jamie Oliver módra

  6. 6.

    Boros tengeri halfilé

  7. 7.

    Juhtúrós halfilé

  8. 8.

    Spenótos-halas rakottas

  9. 9.

    Almás rokfortos halrakottas római tálban

  10. 10.

    Pestós-mozarellás tengeri halfilé

  11. 11.

    Halfilé fűszeres-morzsakéreg alatt

  12. 12.

    Gratinírozott tengeri hal paradicsomszószban

  13. 13.

    Káposztás hal

  14. 14.

    Provence-i fűszervajas halfilék

  15. 15.

    Karfiolos hal mustáros szószban

  16. 16.

    Halas rakottas

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...