Azt hiszem, a báránysült tényleg igazán különleges, rendhagyó, és nálunk viszonylag ritkán látott asztalvendég, holott nagyon finom, és nem csak a közel-keleti konyha sajátja - egyedi ízvilágával méltó arra, hogy a húsvéti menü főszereplője legyen. Váltsunk néha, és nyissunk az új felé, hiszen nem csak csirke, pulyka vagy disznó van a világon - és mikor máskor tennénk ezt, mint tavasszal, Húsvétkor!
-
1.
Citromos-vajas bárányborda olaszos körettel
-
2.
Rogan Josh
-
3.
Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal
-
4.
Baconben sült báránycsülök rozmaringos céklával
-
5.
Bárány osso bucco
-
6.
Báránycomb parajos túróval töltve
-
7.
Vörösboros-datolyás bárány salátaágyon
-
8.
Konfitált báránycsülök zöld morzsában
-
9.
Török bárányhúsos pörkölt padlizsánkörettel
-
10.
Rozmaringos báránycsülök
-
11.
Bárányborda mentás-bazsalikomos pesztóval
-
12.
Zöldséggel tűzdelt báránycomb
-
13.
Mustáros báránykaraj
-
14.
Rozmaringos-zsályás bárányborda