13+1 ínycsiklandó húsos egytálétel adagonként kevesebb mint 500 kalóriából

Fogyókúrában sem kell lemondani a változatosságról. Készítsetek bátran egytálételeket, de az adagnagyságra persze nagyon figyeljetek!

  1. 1.

    Magvasmustáros-csirkemell vegyes körettel sütve

  2. 2.

    Jénai tálban sült darálthúsos-krumpli

  3. 3.

    Gombás - csirkés egytál

  4. 4.

    Parmezános húslepény

  5. 5.

    Bazsalikomos zöldséges hús

  6. 6.

    Tejfölös zöldségágyon sült csirke és halfilé

  7. 7.

    Őszi zöldséges pulyka

  8. 8.

    Mediterrán paprikás krumpli

  9. 9.

    Zöldséges csirkemell Zepterben

  10. 10.

    Török zöldséges hús

  11. 11.

    Paradicsomos rakott csirke

  12. 12.

    Csirkés zsákbamacska batyu Gabystól

  13. 13.

    Svéd egytálétel szűzpecsenyével

  14. 14.

    Zöldséges-húsos egytálétel Anett konyhájából

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...