-
1.
Sertésszűz almával, kéksajttal és mustmártással
-
2.
Almás-kéksajtos csirkefalatok
-
3.
Almás - sajtos hús
-
4.
Normann csirke
-
5.
Almás-mustáros sertésszelet
-
6.
Almás csirkemell ahogy Zsuzsa készíti
-
7.
Almával bélelt pulykamell
-
8.
Almás - fokhagymás karaj
-
9.
Almás-tejszínes csirkemell
-
10.
Almás-mézes-rozmaringos csirke
-
11.
Pikáns-fahéjas vörösboros csirke
-
12.
Rozmaringos almás csirke Mogyi konyhájából
12 melengető almás hús az őszi mínuszok ellen
Reggelente a hőmérő higanyszála épphogy a nullát kocogtatja, zord és zimankós minden. Melegítsük fel a lakást (és magunkat), süssünk finom, fűszeres-illatos almás húst ebédre!