r
Nosalty Logó

Zsiványpecsenye tojásos pácban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Smaragd konyha
Zsiványpecsenye tojásos pácban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
grill
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Összesen 499 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Összesen 2496 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Összesen 267 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    646.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    409 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    114.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 499 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    67.8 g

Zsír

  • Összesen
    239.2 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    60 g
  • Koleszterin
    688 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3234.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    842 mg
  • Nátrium
    2043 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    573.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    235 micro
  • β-karotin
    1120 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1000 micro
Összesen 2496 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    343.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    547 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 267 kcal

Hozzávalók

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Elkészítés

zsiványpecsenyéhez

  1. A két főtt tojássárgáját kikeverjük a mustárral, sóval, borssal, olajjal.
  2. A csirkemell filét, paradicsomot, paprikát, hagymát megmossuk, és nagyobb darabkákra vágjuk. A szalonnát is nagyobb darabkákra vágjuk.
  3. A húskockákat beleforgatjuk a tojásos pácba.
  4. Felhúzkodjuk a nyársra, és tepsibe rakosgatjuk, még meglocsoljuk olajjal, és megsütjük 200 fokon 25 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 101 alkalommal
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2367
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 25.

Ajánló

Sült krumplival és tartármártással ajánlom!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zsiványpecsenye tojásos pácban
Smaragd konyha 149 recept

Mindegy, milyen sorrendben húzkodjuk fel a nyársra, az a lényeg, hogy mindenből legyen rajta. A pálcikákat be kell áztatni hideg vízbe, mielőtt felhúzkodjuk rá a finomságokat.

Hozzávalók

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...