r
Nosalty Logó

Zsebes karaj Barti konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Zsebes karaj Barti konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1319 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 5274 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 217 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109 g

Zsír

  • Összesen
    94.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    330 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4242.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    360 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    1066 mg
  • Nátrium
    2579 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    373.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    96 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 1319 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    436.2 g

Zsír

  • Összesen
    376.9 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    1318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16969.5 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    461 mg
  • Kálcium
    1441 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    440 mg
  • Foszfor
    4266 mg
  • Nátrium
    10316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1495.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    384 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    977 mg
  • Retinol - A vitamin:
    675 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 5274 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    699.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
  2. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk, és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
  3. Másnap a zsebekbe vastagabbra szelt sajtot, baconszalonnát, kolbászkarikákat és vöröshagymaszeleteket rakosgatunk. Tepsibe tesszük.
  4. Aláöntünk 2 dl vizet, melyben feloldunk 1 húsleveskockát. Fóliával lefedjük.
  5. Hideg sütőbe tesszük, folyamatosan emeljük a hőfokot, és kb. 2 óra hosszat sütjük. Mikor a hús puha, levesszük a fóliát, pirosra sütjük.
  6. A húst ferdén szeletelve, a saját szaftjával meglocsolva, krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 140 perc
  • Receptkönyvben: 184
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 149
  • Össznézettség: 30045
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom és mutatós.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...