Zsebes karaj Barti konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
375g sertés rövidkaraj623 kcal
-
43g bacon167 kcal
-
50g trappista sajt176 kcal
-
50g kolbász226 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
3g leveskocka8 kcal
-
50g víz0 kcal
-
13g napraforgó olaj111 kcal
-
0 kcal
-
2g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
1319
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
1500g sertés rövidkaraj2490 kcal
-
170g bacon668 kcal
-
200g trappista sajt704 kcal
-
200g kolbász904 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
10g leveskocka33 kcal
-
200g víz0 kcal
-
50g napraforgó olaj442 kcal
-
0 kcal
-
6g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
5274
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
61.8g sertés rövidkaraj103 kcal
-
7g bacon28 kcal
-
8.2g trappista sajt29 kcal
-
8.2g kolbász37 kcal
-
3.7g vöröshagyma1 kcal
-
0.4g leveskocka1 kcal
-
8.2g víz0 kcal
-
2.1g napraforgó olaj18 kcal
-
0 kcal
-
0.2g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
217
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 109 g
Zsír
-
Összesen 94.2 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 42 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 330 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4242.4 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 115 mg
-
Kálcium 360 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 110 mg
-
Foszfor 1066 mg
-
Nátrium 2579 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 373.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 170 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 96 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 244 mg
-
Retinol - A vitamin: 169 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1319
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 436.2 g
Zsír
-
Összesen 376.9 g
-
Telített zsírsav 136 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 166 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 59 g
-
Koleszterin 1318 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 16969.5 g
-
Cink 33 mg
-
Szelén 461 mg
-
Kálcium 1441 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 440 mg
-
Foszfor 4266 mg
-
Nátrium 10316 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 1495.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 679 micro
-
B6 vitamin: 11 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 24 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 384 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 7 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 91 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 52 micro
-
Kolin: 977 mg
-
Retinol - A vitamin: 675 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 59 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
5274
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18 g
Zsír
-
Összesen 15.5 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 54 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 699.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 59 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 176 mg
-
Nátrium 425 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 61.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 28 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
217
kcal
Hozzávalók
-
10 szelet bacon
-
20 dkg trappista sajt
-
20 dkg kolbász
-
1 közepes db vöröshagyma
-
1 db leveskocka
-
2 dl víz
-
50 ml napraforgó olaj
-
1 kávéskanál provence-i fűszerkeverék
-
1 teáskanál só
-
bors ízlés szerint
-
1 teáskanál fűszerpaprika
Elkészítés
- A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
- Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk, és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
- Másnap a zsebekbe vastagabbra szelt sajtot, baconszalonnát, kolbászkarikákat és vöröshagymaszeleteket rakosgatunk. Tepsibe tesszük.
- Aláöntünk 2 dl vizet, melyben feloldunk 1 húsleveskockát. Fóliával lefedjük.
- Hideg sütőbe tesszük, folyamatosan emeljük a hőfokot, és kb. 2 óra hosszat sütjük. Mikor a hús puha, levesszük a fóliát, pirosra sütjük.
- A húst ferdén szeletelve, a saját szaftjával meglocsolva, krumplipürével tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés ideje: 140 perc
- Receptkönyvben: 184
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 149
- Össznézettség: 30045
- Feltöltés dátuma: 2018. március 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon finom és mutatós.