r
Nosalty Logó

Zöldséges-sajtos rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nagyi szakács
Zöldséges-sajtos rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 785 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3139 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.6 g

Zsír

  • Összesen
    51.5 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    370 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2426.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    541 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    931 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    258.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    504 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 785 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    262.4 g

Zsír

  • Összesen
    206 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1479 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9706.4 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    2163 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    357 mg
  • Foszfor
    3167 mg
  • Nátrium
    3723 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1034.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2015 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    220 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    263 micro
  • Kolin:
    1063 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    732 micro
Összesen 3139 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    610.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    234 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megpároljuk a zöldségeket. Spárga, zöldborsó, karfiol, brokkoli, ezek szeletelve, hogy laposak legyenek, sárgarépa stb.
  2. Közben a csirkemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk. A 3 tojást felverjük, belekeverjük a lereszelt fokhagymát, egy kis sót, borsot és szárnyas fűszerkeveréket.
  3. Ebbe mártogatjuk majd a szeleteket. De először kikenünk vékonyan egy jénait egy kis olajjal, és baconszeletekkel kirakjuk az alját. Erre sajtot reszelünk.
  4. Ezután jön a mártogatott hús. Erre meg a párolt zöldséget rakjuk. Addig rétegezünk, míg van hozzávaló.
  5. A tetejét befedjük baconnel, majd reszelt sajttal. Kb. 1 dl vizet öntünk alá, befedjük alufóliával, és az egészet 200 fokon szép pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 754
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges-sajtos rakott csirkemell
Nagyi szakács 5 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...