r
Nosalty Logó

Zöldséges pulykamell római tálban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lilapipacs
Zöldséges pulykamell római tálban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
római tál
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 307 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1838 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 150 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    898.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    341 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    145.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    443 micro
Összesen 307 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.2 g

Zsír

  • Összesen
    109.3 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1533 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5390.2 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    963 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    1878 mg
  • Nátrium
    2045 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    873.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    786 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    272 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    943 mg
  • Retinol - A vitamin:
    719 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    706 micro
  • β-crypt
    191 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2659 micro
Összesen 1838 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    441.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 150 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A beáztatott római tálba rétegezzük a feltüntetett sorrendben a hozzávalókat úgy, hogy minden réteget fűszersóval megszórjuk.
  2. Hideg sütőben kezdjük a sütést.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 163
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 16653
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 02.

Ajánló

Burgonyapürével a legfinomabb.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Lilapipacs 16 recept

Egy kedves ismerősömtől kaptam a receptet, mert tudja, hogy nem szeretek a husikákkal bíbelődni. :) Névnapi menünek szántam. Sikere egyszerűségében rejlett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...