r
Nosalty Logó

Zöldséges frittata

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Harmathy Ildikó
Zöldséges frittata
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 275 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1654 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 56 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    713.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    852 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    2481 micro
  • β-karotin
    7440 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3912 micro
Összesen 275 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    86 g

Zsír

  • Összesen
    92.7 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4281.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    961 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    403 mg
  • Foszfor
    1585 mg
  • Nátrium
    1138 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.8 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1895.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5113 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    406 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    645 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    876 micro
  • Kolin:
    1566 mg
  • Retinol - A vitamin:
    774 micro
  • α-karotin
    14888 micro
  • β-karotin
    44640 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    23469 micro
Összesen 1654 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    147.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    512 micro
  • β-karotin
    1534 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    807 micro
Összesen 56 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beletesszük az összevágott zöldségeket és fedő alatt, lassú tűzön, megpároljuk őket.
  2. Közben a tojásokat felverjük a tejjel, sóval, borssal, mintha rántottát akarnánk készíteni.
  3. A megpárolt zöldségeket kivajazott tepsibe tesszük és ráöntjük a felvert tojásokat.
  4. Meghintjük a felaprított snidlinggel és ki-ki kedve szerint szórhat rá sajtot is, majd irány a sütő! 200 fokon 20 perc alatt készre sül.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 652
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 44
  • Össznézettség: 90680
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 21.

Ajánló

A zöldségeket fantázia és ízlés szerint lehet variálni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges frittata
Harmathy Ildikó 313 recept

Glósz Kriszta receptje Lesznik Angéla kerámiájában sütve.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...