Zöldséges bulgur csirkecombbal
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Pogácsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
438
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1314
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 25.2 g
Zsír
-
Összesen 21.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 104 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 725.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 114 mg
-
Foszfor 345 mg
-
Nátrium 139 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 251.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 519 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 48 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 278 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 78 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 1678 micro
-
β-karotin 5096 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2157 micro
Összesen
438
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 75.5 g
Zsír
-
Összesen 63.8 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 312 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2176.7 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 65 mg
-
Kálcium 291 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 342 mg
-
Foszfor 1034 mg
-
Nátrium 418 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 117.4 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 754 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1556 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 143 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 833 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 233 micro
-
Kolin: 234 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 5033 micro
-
β-karotin 15287 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 6471 micro
Összesen
1314
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.8 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 197.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 94 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 68.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 141 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 76 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 456 micro
-
β-karotin 1386 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 587 micro
Összesen
117
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kifilézett csirkecombokat kisebb darabokra vágjuk. A sárgarépát pucolás után felkarikázzuk. A bulgurt szűrőben jól átmossuk. Kétszeres mennyiségű vízben kevés sóval először 5 percig fedő nélkül főzzük, majd lefedjük és állni hagyjuk.
- A feldarabolt csirkecombot erős tűzön, kevés olajon átpirítjuk. Csökkentjük a lángot, és hozzáadjuk a sárgarépa-karikákat, ezzel is pirítgatjuk egy darabig. Beleszórjuk a mélyhűtött borsót, zöldbabot és a kakukkfű-ágacskákat. Jól összekeverjük az egészet. Sózzuk, borsozzuk, és pici vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk.
- Hozzákeverjük a kész bulgurt. Újra megkóstoljuk, kicsit utánasózunk. Apróra vágott petrezselyemmel tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 181
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 6610
- Feltöltés dátuma: 2020. szeptember 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Pogácsa
392 recept
A bulgurt minden formában szeretjük. Gyors egytálételhez ideális, finom és egészséges.