Zöldbabos hús
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
márti1218
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
392
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1964
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
38.8g zöldbab11 kcal
-
27.2g sertéshús45 kcal
-
6.6g vöröshagyma2 kcal
-
0.3g napraforgó olaj3 kcal
-
0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0 kcal
-
7.8g tejföl15 kcal
-
19.4g víz0 kcal
Összesen
76
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.4 g
Zsír
-
Összesen 21.4 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 113 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 759.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 125 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 86 mg
-
Foszfor 409 mg
-
Nátrium 94 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 413.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 114 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 29 micro
-
K vitamin: 76 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 117 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 121 micro
-
β-karotin 677 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1129 micro
Összesen
392
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 172.1 g
Zsír
-
Összesen 107.1 g
-
Telített zsírsav 41 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 566 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3799.6 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 199 mg
-
Kálcium 627 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 428 mg
-
Foszfor 2043 mg
-
Nátrium 470 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 85 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 26 mg
VÍZ
-
Összesen 2069.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 570 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 121 mg
-
D vitamin: 147 micro
-
K vitamin: 382 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 46 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 332 micro
-
Kolin: 584 mg
-
Retinol - A vitamin: 256 micro
-
α-karotin 607 micro
-
β-karotin 3387 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5646 micro
Összesen
1964
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.7 g
Zsír
-
Összesen 4.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 147.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 79 mg
-
Nátrium 18 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 80.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 131 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 219 micro
Összesen
76
kcal
Hozzávalók
-
1 nagy db vöröshagyma
-
1 ek napraforgó olaj
-
1 teáskanál fűszerpaprika
-
1 kávéskanál bors
-
só ízlés szerint
-
1 késhegynyi őrölt fűszerkömény
-
2 dl tejföl
Elkészítés
- Megfőzzük a babot annyi vízben, ami ellepi, leszűrjük, de a levét felfogjuk.
- A húst kockákra vágjuk, a hagymát felaprítjuk. A hagymát az olajon üvegesre pároljuk,rátesszük a húst, átpirítjuk, sózzuk, fűszerezzük, most tesszük rá a pirospaprikát is, majd felöntjük a bab főzőlevével, és puhára főzzük.
- A kész pörkölthöz adjuk a főtt babot, óvatosan összeforgatjuk, ha szükséges, még adunk hozzá vizet (főzelék állagú legyen), összeforraljuk, és tejföllel tálaljuk. Friss kenyér illik hozzá, ha valaki nagyobb étvágyú.
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 29
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 5672
- Feltöltés dátuma: 2017. november 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
márti1218
72 recept
Készíteni akartam egy olyan pörköltet, amihez nem a szokványos köretet tálalom, így lett ez az egytálétel.