r
Nosalty Logó

Zabkorpás rántott hús és sajt brokkolipürével

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
csokipancsi
Zabkorpás rántott hús és sajt brokkolipürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A rántott húshúshoz vagy sajthoz

A brokkolipüréhez

Összesen 1425 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A rántott húshúshoz vagy sajthoz

A brokkolipüréhez

Összesen 2848 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A rántott húshúshoz vagy sajthoz

A brokkolipüréhez

Összesen 197 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    80.3 g

Zsír

  • Összesen
    110.8 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    514 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3247.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    827 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    228 mg
  • Foszfor
    1313 mg
  • Nátrium
    764 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    372.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    517 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    137 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    163 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    401 mg
  • Retinol - A vitamin:
    467 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    585 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2596 micro
Összesen 1425 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    160.7 g

Zsír

  • Összesen
    221.5 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    1029 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6494.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1654 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    455 mg
  • Foszfor
    2626 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    744.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1033 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    275 mg
  • D vitamin:
    164 micro
  • K vitamin:
    326 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    378 micro
  • Kolin:
    803 mg
  • Retinol - A vitamin:
    934 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1169 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5192 micro
Összesen 2848 kcal
  • 13% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    358 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

A rántott húshúshoz vagy sajthoz

A brokkolipüréhez

Elkészítés

A rántott húshúshoz vagy sajthoz

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, a hagymát megpucoljuk, és sós, lobogóvízben megfőzzük.
  2. Közben bepanírozzuk a sajtot és húst. A húst vékony szeletekre vágjuk először a tojásba, majd a zabkorpába hempergetjük. A sajttal ugyanezt tesszük, csak a zabkorpa után még egyszer tojás, és még egyszer zabkorpa.
  3. Forró olajban mindkettő oldalát szépen megsütjük.
  4. Ezalatt már kész a brokkoli. Jól lecsöpögtetjük a vizet róla, hozzáadjuk a tejfölt és bort, és botmixerrel alaposan pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 130
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 14754
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
csokipancsi 9 recept

Ezer éve nem ettem rántott húst. Nem is jutott eszembe sokáig... Viszont valamelyik vasárnap nagyon megkívántam, és egy kicsit fogyis verziót alakítottam ki. A brokkolipüré meg alapjáraton isteni.. :)

Hozzávalók

A rántott húshúshoz vagy sajthoz

A brokkolipüréhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...