r
Nosalty Logó

Zabpelyhes-őszibarackos boci süti laktóz- és fruktózmentesen

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
jeles.lilla
Zabpelyhes-őszibarackos boci süti laktóz- és fruktózmentesen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Összesen 569 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Összesen 2275 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Összesen 146 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    236 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    148 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    403 micro
Összesen 569 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    109.3 g

Zsír

  • Összesen
    136.3 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2109.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    944 mg
  • Nátrium
    553 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.9 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    522.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    167 micro
  • Kolin:
    754 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    593 micro
  • β-crypt
    267 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1610 micro
Összesen 2275 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Elkészítés

Hozzávalók a tésztához

  1. A tojások sárgáját és fehérjét kettéválasztjuk. A tojások sárgáját habosra keverjük az eritrittel.
  2. A lisztet összekeverjük a szódabikarbónával.
  3. A szódabikarbónás lisztet, kakaót, laktózmentes tejet, kókuszolajat az eritrites tojáshoz keverjük.
  4. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és ezt is hozzákeverjük.
  5. Az így kapott tésztát tepsibe öntjük.

Hozzávalók a túróhoz

  1. A túrót összekeverjük az eritrittel, zabpehellyel és a tojással.
  2. Az őszibarackokat megmossuk, kis kockákra vágjuk, és a túrós krémhez adjuk.
  3. A krémet egy kanállal sűrűn a tésztába szaggatjuk.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x15
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2846
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
jeles.lilla 15 recept

Egy kicsit kísérleteztem a hagyományos boci sütivel, zabpehellyel és őszibarackkal turbóztam fel :)

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...