r
Nosalty Logó

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 596 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2388 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 152 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1495.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    526 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    244.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    417 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    294 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5034 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 596 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180 g

Zsír

  • Összesen
    56.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    731 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5983.1 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    1794 mg
  • Vas
    50 mg
  • Magnézium
    932 mg
  • Foszfor
    2104 mg
  • Nátrium
    914 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    283.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    68 mg

VÍZ

  • Összesen
    978.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    377 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    199 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1667 micro
  • Kolin:
    1348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    278 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1177 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    20135 micro
  • Lut-zea
    573 micro
Összesen 2388 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    383.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1291 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 152 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat megpucoljuk, hasábokra vágjuk, sós vízben megfőzzük.
  2. Közben a pacalt a többi összetevővel összekeverjük, fűszerezzük, ráöntjük a vörösbort, felrottyantjuk.
  3. Tálaláskor szedünk a tányérba pacalt, mellé sós krumplit, vágunk rá petrezselymet. A pacalra teszünk egy kanál tejfölt, s rá egy chilit.
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6233
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában. Bár az egyik összetevő a fehérbab paradicsommártásban csalódást okozott, mert paradicsom nem volt benne. Ezt kipótoltam egy paradicsom püré-konzervvel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...