r
Nosalty Logó

Vörösboros muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zúza
Vörösboros muffin
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 657 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2622 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 353 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    40.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    155 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1255.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    537 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.7 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    244 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    240 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 657 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    46.1 g

Zsír

  • Összesen
    161.7 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    620 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5020.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    1226 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    417 mg
  • Foszfor
    2147 mg
  • Nátrium
    1134 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    238.7 g
  • Cukor
    130 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    976 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    370 mg
  • Retinol - A vitamin:
    960 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    202 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    532 micro
Összesen 2622 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    678.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    290 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.3 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    130 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 353 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Összekeverjük a száraz anyagokat: liszt, mandula, sütőpor, kakaó, fahéj és csokireszelék.
  2. Robotgéppel habosra keverjük a nedves részt: tojások, cukor, majd a puha vaj.
  3. A száraz részt óvatosan hozzákeverjük a nedveshez.
  4. Végül hozzáadjuk a vörösbort és a rumot is.
  5. Kikent vagy papírral bélelt muffin formában szétosztjuk a tésztát (2/3 részig).
  6. Megsütjük, a biztonság kedvéért tűpróbával ellenőrizzük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5973
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Íme egy nagyon finom és puha muffin, melyben többek között mandula, étcsokoládé, vörösbor, kakaó és fahéj gabalyodik egymásba.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...