r
Nosalty Logó

Vörösboros marharagu

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Glaser
Vörösboros marharagu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 458 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2749 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    46.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    899.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    619 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2579 micro
  • β-karotin
    6146 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    197 micro
Összesen 458 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    281 g

Zsír

  • Összesen
    94.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    763 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5394.8 g
  • Cink
    52 mg
  • Szelén
    417 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    441 mg
  • Foszfor
    3013 mg
  • Nátrium
    1112 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1936.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3716 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    86 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    1178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    15473 micro
  • β-karotin
    36876 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    1182 micro
Összesen 2749 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    603 micro
  • β-karotin
    1438 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgarépát megtisztítjuk, kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. A húst adagonként a forró olajban megpirítjuk, a hagymát és a sárgarépát hozzáadjuk és egy pár percig együtt sütjük. Az összes húst visszatesszük a serpenyőbe, sóval, borssal ízesítjük.
  3. Megszórjuk a liszttel, elkeverjük, majd felöntjük a borral és 800 ml vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet, felfőzzük és lefedve kb. 150 percig főzzük, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 15
  • 7 napos nézettség: 73
  • Össznézettség: 7903
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom húsétel. Én parmezános tekerccsel tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...