r
Nosalty Logó

Vörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Vörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 541 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1082 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 62 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    38 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    692.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    280 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    675 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    274 micro
  • β-karotin
    1531 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    1684 micro
Összesen 541 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.8 g

Zsír

  • Összesen
    76 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1384.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    560 mg
  • Nátrium
    455 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.5 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1350 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    172 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    222 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    547 micro
  • β-karotin
    3062 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    3368 micro
Összesen 1082 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    80.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    178 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    748 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 62 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a paprikákat, paradicsomot daraboljuk.
  2. A megfűszerezett kacsanyakakat egy serpenyőben megsütjük, félretesszük.
  3. A zsírba beletesszük az aprított hagymákat, megdinszteljük. Hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, a chilipaprikát, fűszerezzük. Visszatesszük a kacsanyakakat, feleresztjük vízzel, főzzük. Amikor már majdnem puha, öntünk hozzá vörösbort.
  4. Közben a borsót megpároljuk. A paradicsomokat felszeleteljük, a saláta leveleit leszedjük.
  5. Tálalunk. A tányérra rakunk két kacsanyakat, mellé zöldborsót, szeletelt paradicsomot, jégsalátaleveleket. Locsolunk rá olívaolajat, szójaszószt, facsarunk rá citromot. Díszítjük egy chilipaprikával.
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 7107
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Eddig pulykanyak pörköltet láthattatok tőlem, most bemutatok egy másik izgalmas pörköltet, amely ízvilágában kicsit eltér, szerintem finomabb. Próbáljátok ki. Aztán döntsetek!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...