Virslisaláta ahogy töjpilla készíti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
546
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
2187
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.4 g
Zsír
-
Összesen 49.7 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 109 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1506.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 340 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 239 mg
-
Nátrium 864 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 185.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 178 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 175 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
546
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.6 g
Zsír
-
Összesen 198.9 g
-
Telített zsírsav 71 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 54 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 438 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6024.3 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 112 mg
-
Kálcium 1359 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 118 mg
-
Foszfor 954 mg
-
Nátrium 3457 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.1 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 740.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 711 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 33 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 90 micro
-
Kolin: 86 mg
-
Retinol - A vitamin: 700 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 91 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 26 micro
Összesen
2187
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.1 g
Zsír
-
Összesen 17.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 537.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 309 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 66.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
195
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Megpucoljuk a hagymát. Felaprítjuk úgy, hogy negyedekre vágjuk, és felszeleteljük.
- Megfőzzük a virslit, ha kész, abba vízbe, amiben a virsli főtt, öntünk egy kicsi ecetet, és dobjuk a felaprított hagymát, 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
- Hagyjuk kihűlni a virslit és a hagymát. Majd felkarikázzuk a virslit, és egy tálba összekeverjük a hagymával, a tejföllel, a majonézzel és a pici mustárral. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk.
- Hűtőbe tesszük, ha lehűlt, már fogyaszthatjuk is.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 192
- Tegnapi nézettség: 11
- 7 napos nézettség: 40
- Össznézettség: 89760
- Feltöltés dátuma: 2013. január 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Gyors, finom és... imádom