Virslis zöldborsós rakott tészta
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
1035
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
4138
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 49.7 g
Zsír
-
Összesen 42.2 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 209 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3475.8 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 119 mg
-
Kálcium 783 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 111 mg
-
Foszfor 668 mg
-
Nátrium 1779 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 107.3 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 145.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 285 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 352 micro
-
Kolin: 112 mg
-
Retinol - A vitamin: 264 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 243 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1383 micro
Összesen
1035
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 198.6 g
Zsír
-
Összesen 168.8 g
-
Telített zsírsav 74 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 61 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 837 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 13903.3 g
-
Cink 23 mg
-
Szelén 476 mg
-
Kálcium 3131 mg
-
Vas 35 mg
-
Magnézium 444 mg
-
Foszfor 2672 mg
-
Nátrium 7115 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 429.2 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 581.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1139 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 88 mg
-
D vitamin: 121 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 7 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 50 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1407 micro
-
Kolin: 447 mg
-
Retinol - A vitamin: 1057 micro
-
α-karotin 42 micro
-
β-karotin 970 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5531 micro
Összesen
4138
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.1 g
Zsír
-
Összesen 8.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 43 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 706.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 159 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 136 mg
-
Nátrium 362 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 29.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 58 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 54 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 49 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 281 micro
Összesen
210
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tésztát sós vízben készre főzzük, majd leszűrjük.
- Hozzákeverjük a felkarikázott virslit, reszelt sajtot és zöldborsót.
- Tűzálló tálba öntjük.
- A tejet, a tojásokat és a fűszereket összekeverjük, majd a tésztára öntjük.
- 200 fokon kb. 45 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x20x6
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 289
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 15
- Össznézettség: 23557
- Feltöltés dátuma: 2012. december 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ezt a receptet egy finn blogon találtam, mikor valami egyszerű, de kiadós vacsorának valót kerestem.