Virslis makaróni
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
651
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
2602
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
155
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.5 g
Zsír
-
Összesen 57.3 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 380 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2053.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 51 mg
-
Kálcium 544 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 445 mg
-
Nátrium 968 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 192 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 384 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 55 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 203 mg
-
Retinol - A vitamin: 380 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 309 micro
Összesen
651
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 110 g
Zsír
-
Összesen 229.2 g
-
Telített zsírsav 101 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 81 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 1520 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8213.8 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 203 mg
-
Kálcium 2175 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 151 mg
-
Foszfor 1780 mg
-
Nátrium 3873 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.1 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 768 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1537 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 219 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 169 micro
-
Kolin: 813 mg
-
Retinol - A vitamin: 1521 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 142 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1235 micro
Összesen
2602
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.5 g
Zsír
-
Összesen 13.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 488 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 129 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 106 mg
-
Nátrium 230 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 91 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 48 mg
-
Retinol - A vitamin: 90 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 73 micro
Összesen
155
kcal
Hozzávalók
-
350 g virsli
-
50 dkg makaróni
-
450 g tejföl
-
5 db tojás
-
1 teáskanál fűszerpaprika
-
só ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A makarónit sós vízben megfőzzük, a virslit karikára vágjuk, és olajon pár percig sütjük majd rátesszük a pirospaprikát.
- A főt tésztával összekeverjük és tűzálló tálba tesszük.
- A tejfölt az 5 tojással összekeverjük, egy kicsit sózzuk és a tésztához keverjük.
- A tetejére sajtot reszelünk és 15 percre forró sütőbe dugjuk, megpirítjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 253
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 23020
- Feltöltés dátuma: 2010. május 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon egyszerű, gyors és finom tésztaétel.