Virslibe tűzdelt spagetti sajtszósszal
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Nadika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
522
kcal
- 13% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
2087
kcal
- 13% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
249
kcal
- 13% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.5 g
Zsír
-
Összesen 25.8 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 48 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1315 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 59 mg
-
Kálcium 285 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 250 mg
-
Nátrium 668 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 54.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 102 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 151 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 99 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
522
kcal
- 13% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 78 g
Zsír
-
Összesen 103.2 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 44 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 194 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5260.1 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 237 mg
-
Kálcium 1141 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 178 mg
-
Foszfor 999 mg
-
Nátrium 2674 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 199.6 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 216.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 409 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 602 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 398 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 122 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
2087
kcal
- 13% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 12.3 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 627.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 136 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 119 mg
-
Nátrium 319 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 25.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
249
kcal
Hozzávalók
-
280 g virsli
-
250 g spagetti tészta
-
só ízlés szerint
-
2 dkg margarin
-
2.5 dl tej
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A virsliket megtisztítjuk, felkarikázzuk. A spagetti tésztákat átszurkáljuk a virslin, majd így kifőzzük a már forrásban lévő olajos, sós vízben. Ha megfőtt, leszűrjük.
- A sajtszószhoz megolvasztjuk a margarint egy edénybe, majd hozzáadjuk az alapot. Elkeverjük, és lassan felöntjük a tejjel. Forrástól számítva kb. 3 percig főzzük, folyamatosan keverve.
- A kész szószt a leszűrt tésztára öntjük, összekeverjük vele, majd tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 7565
- Feltöltés dátuma: 2013. február 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Nadika
13 recept
Aki hígabbra szeretné a szószt, az tegyen bele több tejet!