r
Nosalty Logó

Virslibe tűzdelt spagetti sajtszósszal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nadika
Virslibe tűzdelt spagetti sajtszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 522 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2087 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.5 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1315 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    285 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    668 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 522 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78 g

Zsír

  • Összesen
    103.2 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5260.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    237 mg
  • Kálcium
    1141 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    999 mg
  • Nátrium
    2674 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    602 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    398 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 2087 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    627.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A virsliket megtisztítjuk, felkarikázzuk. A spagetti tésztákat átszurkáljuk a virslin, majd így kifőzzük a már forrásban lévő olajos, sós vízben. Ha megfőtt, leszűrjük.
  2. A sajtszószhoz megolvasztjuk a margarint egy edénybe, majd hozzáadjuk az alapot. Elkeverjük, és lassan felöntjük a tejjel. Forrástól számítva kb. 3 percig főzzük, folyamatosan keverve.
  3. A kész szószt a leszűrt tésztára öntjük, összekeverjük vele, majd tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7548
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki hígabbra szeretné a szószt, az tegyen bele több tejet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk