r
Nosalty Logó

Vendégváró mini szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csiki Piroska
Vendégváró mini szendvics
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 626 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 7517 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 269 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1710 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    262 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    1038 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    366 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 626 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    293.9 g

Zsír

  • Összesen
    267.5 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    20520 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    646 mg
  • Kálcium
    3143 mg
  • Vas
    82 mg
  • Magnézium
    896 mg
  • Foszfor
    3241 mg
  • Nátrium
    12461 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    978.2 g
  • Cukor
    117 mg
  • Élelmi rost
    92 mg

VÍZ

  • Összesen
    882.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4410 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    119 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1848 micro
  • Kolin:
    408 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4393 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1261 micro
Összesen 7517 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    736 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    447 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 269 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt és a sonkát külön ledaráljuk, a kolbászpasztát a kolbászos sajtkrémmel, a sonkát a sonkás sajtkrémmel kikavarjuk. Az avokádót a vajjal és az áttört fokhagymával krémesítjük.
  2. A kenyérnek levágjuk a héját, vékonyra szeleteljük, a szeleteket megkenjük a különböző krémekkel, több szeletet egymásra helyezve, éles késsel 3x7 cm-es téglalap alakú szeleteket vágunk. Szeletelhetjük egyenként a kenyeret, és utólag rakjuk össze a rétegeket, variálva a színeket.
  3. A felső szeletet megszórjuk reszelt sajttal, fogvájóval rászúrunk valamilyen zöldséget. Tálalás előtt fél órára hűtőbe tesszük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 9943
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vendégváró mini szendvics
Csiki Piroska 230 recept

A recept csak útmutatóul szolgál, bármilyen krémet használhatunk a rétegekhez, ami az ízlésünknek megfelel. A rétegek közé is szórhatunk sajtot. A felső szeletet is kenjük meg, ezen fog megtapadni a reszelt sajt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...