r
Nosalty Logó

Túrós zserbó Mesytől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mesy
Túrós zserbó Mesytől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Kakaós lap

Sárga lap

Túrótöltelék

Szóráshoz, kenéshez

Teteje

Összesen 1181 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Kakaós lap

Sárga lap

Túrótöltelék

Szóráshoz, kenéshez

Teteje

Összesen 7074 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Kakaós lap

Sárga lap

Túrótöltelék

Szóráshoz, kenéshez

Teteje

Összesen 330 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    50.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1212.3 g
  • Cink
    219 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    170 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.3 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    116.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 1181 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    175.4 g

Zsír

  • Összesen
    305.3 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    108 g
  • Koleszterin
    625 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7274 g
  • Cink
    1313 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    945 mg
  • Vas
    1023 mg
  • Magnézium
    600 mg
  • Foszfor
    2642 mg
  • Nátrium
    444 mg
  • Réz
    55 mg
  • Mangán
    50 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    925.7 g
  • Cukor
    530 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    698.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1134 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    365 micro
  • Kolin:
    585 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1081 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    626 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 7074 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    338.2 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    48 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 330 kcal

Hozzávalók

Kakaós lap

Sárga lap

Túrótöltelék

Szóráshoz, kenéshez

Teteje

Elkészítés

Kakaós lap

  1. A kakaós lap hozzávalóit összegyúrjuk, kettévesszük (hűtőben 1 órát hűtsük).

Sárga lap

  1. A sárga lap hozzávalóit összegyúrjuk.

Túrótöltelék

  1. A sárga lapot kinyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe, megkenjük a fele baracklekvárral, megszórjuk a darált dió felével, rátesszük a hűtőből kivett, kinyújtott egyik barna lapot, megkenjük a baracklekvár másik felével, és megszórjuk a maradék dióval.

Szóráshoz, kenéshez

  1. A túrótöltelék hozzávalóit összedolgozzuk, majd a dióra fektetjük, végül befedjük a másik barna lappal.

Teteje

  1. Csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, simára keverjük az étolajjal, ha a tészta kihűlt, bevonjuk a csokoládémázzal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 2055
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megláttam, megsütöttem, és azóta is sütöm, mert nagyon finom. :)

Hozzávalók

Kakaós lap

Sárga lap

Túrótöltelék

Szóráshoz, kenéshez

Teteje

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...