Túrós rakott karfiol
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Flóra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
214
kcal
- 6% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
426
kcal
- 6% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.4 g
Zsír
-
Összesen 10 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1121.1 g
-
Cink 66 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 262 mg
-
Vas 51 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 249 mg
-
Nátrium 437 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 242.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 122 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 82 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 75 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 30 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 114 micro
-
Kolin: 77 mg
-
Retinol - A vitamin: 67 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 661 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 82 micro
Összesen
214
kcal
- 6% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.9 g
Zsír
-
Összesen 20 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 56 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2242.2 g
-
Cink 133 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 524 mg
-
Vas 102 mg
-
Magnézium 91 mg
-
Foszfor 499 mg
-
Nátrium 874 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.8 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 484.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 244 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 165 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 151 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 13 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 61 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 228 micro
-
Kolin: 154 mg
-
Retinol - A vitamin: 134 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1322 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 164 micro
Összesen
426
kcal
- 6% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 217.7 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 51 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 85 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 47 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 128 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 16 micro
Összesen
41
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A karfiolt megtisztítjuk, megmossuk, és rózsákra szedjük. Fedő alatt, forrásban lévő, sós vízben, kb. 10 perc alatt megfőzzük.
- A sonkát és a snidlinget apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
- A túrót összekeverjük a joghurttal, és ízlés szerint sóval.
- Egy hőálló tálba beletesszük a karfiolt, megszórjuk a sonkával és a snidlinggel, ráöntjük a joghurtos szószt, és megszórjuk a reszelt sajttal.
- Előmelegített sütőben megsütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 21x21
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 839
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 25
- Össznézettség: 90673
- Feltöltés dátuma: 2012. május 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Flóra
318 recept
Újabb variációját próbáltam ki a rakott karfiolnak.