r
Nosalty Logó

Túrós pite 7. - barackos

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Túrós pite 7. - barackos
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tepsi előkészítéséhez

A süti tetejére

Összesen 484 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tepsi előkészítéséhez

A süti tetejére

Összesen 3873 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tepsi előkészítéséhez

A süti tetejére

Összesen 253 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.4 g
  • Cink
    82 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    63 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.6 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    38 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    176 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    169 micro
Összesen 484 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95 g

Zsír

  • Összesen
    172.3 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1073 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4003.2 g
  • Cink
    655 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    565 mg
  • Vas
    508 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    1445 mg
  • Nátrium
    504 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    493.1 g
  • Cukor
    296 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    711.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1490 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    648 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1410 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    852 micro
  • β-crypt
    265 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1353 micro
Összesen 3873 kcal
  • 6% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    261.6 g
  • Cink
    43 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tepsi előkészítéséhez

A süti tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet elkeverjük a cukorral, sóval, sütőporral, majd belemorzsoljuk a vajat, és a tojással együtt tésztává gyúrjuk. Egy keveset meghagyunk a tésztából, amit majd a tetejére reszelünk, a többit pedig kör alakúra sodorjuk, és egy 30 cm átmérőjű kivajazott formába tesszük.
  2. A túrót kikeverjük a cukorral, sóval, citromhéjjal és a tojások sárgájával, a fehérjéből pedig kemény habot verünk.
  3. A habot óvatosan beleforgatjuk a túrós masszába, majd ráöntjük a tésztára. Elsimítjuk, és megrakjuk szeletelt barackkal. A maradék tésztát a tetejére reszeljük, és pirosra sütjük előmelegített sütőben. Tálaláskor megszórhatjuk porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 370
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 46323
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 09.

Ajánló

Bármilyen idénygyümölccsel készülhet, de megteszi a befőtt is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az itthon fellelhető alapanyagokból készült, mindenféle tudatos tervezés nélkül.:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tepsi előkészítéséhez

A süti tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...