r
Nosalty Logó

Túrós-barackos szív

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Túrós-barackos szív
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 634 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1901 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2579.7 g
  • Cink
    391 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    334 mg
  • Vas
    304 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    776 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.6 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    38 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    180 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 634 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.2 g

Zsír

  • Összesen
    48.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7739 g
  • Cink
    1174 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    1001 mg
  • Vas
    911 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    2031 mg
  • Nátrium
    2329 mg
  • Réz
    46 mg
  • Mangán
    37 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    256.9 g
  • Cukor
    148 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    657.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    114 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    541 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    443 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    441 micro
  • β-crypt
    197 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    887 micro
Összesen 1901 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    694.1 g
  • Cink
    105 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    82 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    49 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 200 fokra melegítjük.
  2. A túrót, tojássárgáját, barackot (kis kockákra vágva), búzadarát, cukrot, sütőport, kis kanál sót egy tálban összekeverjük.
  3. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd a kész masszához keverjük óvatosan, és közben a lisztet szitáljuk mellé.
  4. A kész masszát a formába kanalazzuk.
  5. Én szilikon formát használtam a sütésnél, így nem volt szükség zsiradékkal kikenni, de más forma esetén ajánlott.
  6. 10-15 perc alatt előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 586
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető recept. Az összetevőket fel lehet cserélni egészségesebb és vagy gluténmentes alapanyagokra is. Például cukor helyett lehet benne eritritol, és kukoricaliszt helyett akár szőlőmagliszt is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...