r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb töltött krumplival és sárgarépával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Töltött csirkecomb töltött krumplival és sárgarépával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Csirkecombhoz

Körethez

Összesen 1082 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Csirkecombhoz

Körethez

Összesen 2162 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Csirkecombhoz

Körethez

Összesen 122 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    74.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1952.3 g
  • Cink
    393 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    303 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    649 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1225 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    38 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    180 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    11800 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    500 micro
Összesen 1082 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.2 g

Zsír

  • Összesen
    148.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3904.7 g
  • Cink
    786 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    431 mg
  • Vas
    605 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    1297 mg
  • Nátrium
    493 mg
  • Réz
    31 mg
  • Mangán
    25 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.5 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1023.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2451 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    76 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    361 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23600 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    999 micro
Összesen 2162 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218.7 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    555 micro
  • β-karotin
    1322 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

Csirkecombhoz

Körethez

Elkészítés

Csirkecombhoz

  1. A csirkecombokat előkészítjük, óvatosan elválasztjuk a bőrt a hústól, ezzel egy zsebet készítünk.
  2. A töltelékhez a lilahagymát apróra vágjuk, összekeverjük a túróval és a fűszerekkel, majd megtöltjük a csirkecombokat. A maradék tölteléket tegyük félre.
  3. A megtöltött csirkecombokat megsózzuk, tepsibe rakjuk, és meglocsoljuk az olajjal.

Körethez

  1. A krumplit meghámozzuk, félbevágjuk, és kis kanállal mélyedést készítünk a krumplinkon. A maradék tölteléket elosztjuk a krumplikban, ezt is a tepsibe rakjuk.
  2. A sárgarépát megtisztítjuk, és kisebb darabokra vágva szintén a tepsibe tesszük.
  3. Alufóliával lefedve sütjük, mikor már puha, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2897
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Évfordulónk volt a párommal, és meg akartam lepni valami finomsággal. Ezt találtam ki a nagy napra :)

Hozzávalók

Csirkecombhoz

Körethez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...