r
Nosalty Logó

Töltött cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
witch
Töltött cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A sajt töltelékhez

A gyümölcs töltelékhez

Összesen 449 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A sajt töltelékhez

A gyümölcs töltelékhez

Összesen 3578 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A sajt töltelékhez

A gyümölcs töltelékhez

Összesen 226 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 449 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.2 g

Zsír

  • Összesen
    174.6 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    489 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1454.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    620 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    450.9 g
  • Cukor
    238 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    175.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    557 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    498 micro
Összesen 3578 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    92.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A sajt töltelékhez

A gyümölcs töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A kekszet ledaráljuk, elkeverjük a barna cukorral meg a kakaóporral. Hozzáöntjük a vajat, villával eldolgozzuk, és egy lapos, kerek formába nyomkodjuk. Az oldalára is jusson a tésztából.
  2. A gyümölcsös tölteléket készítjük el először. A meggy levéből 4 evőkanálnyit egy kis tálba merünk, és elkeverjük a keményítővel, félretesszük.
  3. A meggyet a többi lével felrakjuk melegedni, amikor forró, hozzáöntjük a keményítőt, és állandóan kevergetve sűrűre főzzük (1 perc). Ezt ne túl nagy lángon rotyogtassuk, mert a meggy már meg van főzve. Félrerakjuk hűlni.
  4. A krémsajtos töltelékhez az ananászt lecsepegtetjuk, és durvára vágjuk. Egy nagy tálban kézi mixerrel jól összekeverjük a sajtot a tojásokkal meg a cukorral. Fakanállal belekeverjük az ananászt.
  5. Begyújtjuk a sütőt.
  6. Elkezdjük a rétegezést. Először a krémsajtos töltelék felét öntjük a tésztára, utána a gyümölcs 2/3-át, majd a maradék sajt tölteléket.
  7. Berakjuk a sütőbe, és addig sütjük, amíg a töltelék széle szép piros lesz, a közepe még mindig nagyon lotyogós lesz, de ne süssük tovább!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 172
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10075
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Ajánló

A maradék meggybefőttel díszítjük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem az édes-savanyú íz kombinációt, ez a sütemény egy finom példa erre. Persze a rétegek látványos váltakozása is lenyűgöző! Az eredeti receptben a tésztához zsemlemorzsát kell használni, kakaópor nélkül. A meggybefőtt helyett pedig csak darabos áfonya lekvárt.

Hozzávalók

A tésztához

A sajt töltelékhez

A gyümölcs töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...