r
Nosalty Logó

Töki pompos kicsit másképp

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Panka80
Töki pompos kicsit másképp
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tészta

A feltét

Összesen 1478 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tészta

A feltét

Összesen 8853 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tészta

A feltét

Összesen 327 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    106.4 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3286.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    786 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    933 mg
  • Nátrium
    1371 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    199.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    335 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    332 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 1478 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    216.3 g

Zsír

  • Összesen
    638.2 g
  • Telített zsírsav
    279 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    254 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    61 g
  • Koleszterin
    1450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    19717 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    237 mg
  • Kálcium
    4714 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    856 mg
  • Foszfor
    5598 mg
  • Nátrium
    8228 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    19 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    588 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    74 mg

VÍZ

  • Összesen
    1196.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2012 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    336 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    374 micro
  • Kolin:
    639 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1991 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1405 micro
Összesen 8853 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    727.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 327 kcal

Hozzávalók

A tészta

A feltét

Elkészítés

A tészta

  1. A sütőporos lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Addig gyúrjuk, amíg le nem jön a kezünkről és a tálról a tészta. Jól dolgozható tésztát kapunk.
  2. Kettévesszük a tésztát. Sütőpapírral kibélelt tepsiben kinyújtjuk.

A feltét

  1. A tejfölt kikeverjük a zúzott fokhagymával, tehetünk bele egy kevés sót.
  2. Rusztikus kockára vágjuk a hagymát és a szalonnát.
  3. Megkenjük a tésztát a tejföllel, rászórjuk a hagymát és a szalonnát, meg a reszelt sajtot.
  4. 180°C-os előmelegített sütőbe tesszük. Így járunk el a másik felével is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6361
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töki pompos kicsit másképp
Panka80 37 recept

Ez a tészta azért lett a kedvencem, mert nem élesztős, így nekem is belefér a diétámba. Ugye, mint tudjuk jól, csak fehér liszttel kel meg a tészta. Használhatjuk pizza alapnak is. Csak a fantáziánk szab határt, hogy mivel ízesítjük. Természetesen elkészíthető sima fehér lisztből is.

Hozzávalók

A tészta

A feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...