r
Nosalty Logó

Tojásos töltött karaj 2.

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Tojásos töltött karaj 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

A sütéshez

Összesen 568 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

A sütéshez

Összesen 4540 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

A sütéshez

Összesen 218 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.1 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    966.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    434 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    383 micro
  • β-crypt
    119 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 568 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    265 g

Zsír

  • Összesen
    290.7 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    88 g
  • Koleszterin
    1772 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7731.5 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    397 mg
  • Kálcium
    562 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    355 mg
  • Foszfor
    2900 mg
  • Nátrium
    3471 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.5 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1144.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    854 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    246 mg
  • D vitamin:
    453 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    458 micro
  • Kolin:
    1516 mg
  • Retinol - A vitamin:
    558 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3063 micro
  • β-crypt
    955 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1820 micro
Összesen 4540 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    370.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 218 kcal

Hozzávalók

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítés

A töltött karajhoz

  1. A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük, jó vékonyra klopfoljuk, majd mind a két felét sózzuk.
  2. A hozzávalókat apró darabokra vágjuk.
  3. A hagymát olajon dinszteljük,majd mellérakjuk a füstölt húst.
  4. Utána mehet bele a paprika, majd végezetül a gomba és a petrezselyem.
  5. Mikor a hozzávalók kellőképpen megpuhultak (nem kell szétfőzni), ráütjük az 5 tojást, és rántotta állagú pépet csinálunk.
  6. Hagyjuk kihűlni, majd a húsokra rakunk egy-egy adagot (a hús méretétől függ az adag).
  7. Ezután felgöngyöljük, majd hústűvel összetűzzük, hogy ne essen szét.
  8. Jöhet a panírozás (én van, hogy vegetát szoktam rakni a tojásba), végezetül olajban kisütjük.
  • Receptkönyvben: 283
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 37686
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 03.

Ajánló

Tetszőleges körettel tálaljuk (krumpli, krumplipüré, rizs stb.).

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvesem készítette el ezt nekem, és nagyon megtetszett, nagyon ízletes. Naná, hogy megtanultam :) Azóta családomnak is elkészítettem már, és nagy sikert aratott :)

Hozzávalók

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...