r
Nosalty Logó

Tojásos-sonkás melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
agi8505
Tojásos-sonkás melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1225 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3675 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    75.8 g

Zsír

  • Összesen
    62.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    496 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4421.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    910 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    737 mg
  • Nátrium
    2567 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    193 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    530 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    256 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    213 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    831 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1206 micro
  • Lut-zea
    1269 micro
Összesen 1225 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    227.3 g

Zsír

  • Összesen
    186.9 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1488 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13263.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    266 mg
  • Kálcium
    2729 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    313 mg
  • Foszfor
    2210 mg
  • Nátrium
    7700 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    244.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    578.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1589 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    324 micro
  • K vitamin:
    769 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    640 micro
  • Kolin:
    1021 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1383 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2494 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    3808 micro
Összesen 3675 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    773.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    145 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    211 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 215 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyereket megkenjük a melegszendvicskrémmel, majd vékonyan ketchuppal. Erre helyezzük rá a sonkaszeleteket.
  2. A tojásokat apróra daraboljuk, majd összekeverjük kb. 10 dkg reszelt trappista sajttal, és apróra vágott petrezselyemzölddel. Majd kicsit sózzuk, borsozzuk.
  3. Ráhalmozzuk a szendvicsekre, majd a maradék sajtot is lereszeljük és a tetejükre szórjuk.
  4. Végül sütőbe rakjuk és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 351
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 138015
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tojásos-sonkás melegszendvics
agi8505 20 recept

Valami finom melegszendvicset kért a család, így gyorsan ezt ütöttem össze. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...