r
Nosalty Logó

Tíz perces lepény serpenyőben sütve

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tíz perces lepény serpenyőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 1458 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 1458 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 212 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    469 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3006.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    508 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    1628 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    374.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    470 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    408 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    650 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    8001 micro
  • Lut-zea
    1034 micro
Összesen 1458 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    469 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3006.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    508 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    1628 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    374.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    470 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    408 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    650 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    8001 micro
  • Lut-zea
    1034 micro
Összesen 1458 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1153 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Elkészítés

Tészta

  1. A tejfölt, a majonézt, a lisztet, a tojásokat és a sót összekeverjük. Egy serpenyőben pici olajat hevítünk.
  2. A serpenyőbe öntjük a tészta masszáját, elegyengetjük benne. Azonnal rárakjuk a feltétet. (A képen látható pizza ketchuppal van megkenve, kolbász, kukorica, lilahagyma, paradicsomkarika és sajt van rajta.)
  3. Lefedjük a serpenyőt, lassú tűzön 10 percig sütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7035
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A serpenyős pizza receptjét Petra blogján találtam, kipróbáltam, és nagy sikere lett. :)  

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...