r
Nosalty Logó

Tiramisu szelet ahogy vik készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tiramisu szelet ahogy vik készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 463 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5546 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 253 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    205 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 463 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.6 g

Zsír

  • Összesen
    363.2 g
  • Telített zsírsav
    165 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    1270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6181.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    1795 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    2057 mg
  • Nátrium
    2048 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    477.9 g
  • Cukor
    285 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2590 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    1039 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2462 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1525 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1726 micro
Összesen 5546 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. 7 tojásból sütünk piskótát a gáztepsiben a szokásos módon, amibe kakaót teszünk.
  2. Tiramisu ízű pudingporból (2 cs.) pudingot főzünk úgy, hogy a cukrot a tejhez adjuk. Mikor kihűl a krém, kikeverjük margarinnal.
  3. Ezt a krémet kenjük a piskótára, végül fél liter Hulala tejszínből teszünk rá habot.
  4. Kakaóporral szórjuk meg a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 221
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 24383
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Süteményt vittünk a suliba, névnap alkalmából. Mivel leányom imádja a tiramisu desszertet, ezért készült el sütemény formában.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...