r
Nosalty Logó

Tésztasaláta Judit konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Judit69
Tésztasaláta Judit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 653 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3911 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 203 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    44.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1310.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    258 mg
  • Nátrium
    809 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    182 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    150 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    588 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1153 micro
Összesen 653 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120.7 g

Zsír

  • Összesen
    264.7 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7860.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    254 mg
  • Kálcium
    820 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    354 mg
  • Foszfor
    1548 mg
  • Nátrium
    4852 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    282.5 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    919.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1211 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    1089 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1005 micro
  • Kolin:
    904 mg
  • Retinol - A vitamin:
    900 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    3526 micro
  • β-crypt
    319 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6917 micro
Összesen 3911 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    360 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát al dente-re, azaz fogkeményre főzzük, lecsöpögtetjük, és kihűtjük.
  2. A tejfölt kikeverjük a majonézzel és a mustárral, ízesítjük sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel.
  3. A tarját és a tojást felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk. A kukoricát lecsöpögtetjük.
  4. Majd ez egészet összekeverjük a tejfölös majonézzel, és végül hozzáforgatjuk a tésztát.
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 278
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 57
  • Össznézettség: 47539
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tésztasaláta Judit konyhájából
Judit69 194 recept

Gazdag tésztasaláta, amit fogyaszthatunk előételként, köretként vagy csak úgy önmagában. Sokszor kerül nálunk az asztalra nagyobb összejövetelekkor.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...