r
Nosalty Logó

Teriyaki csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Teriyaki csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A szószhoz

Összesen 430 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A szószhoz

Összesen 858 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A szószhoz

Összesen 125 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1554.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    236 mg
  • Nátrium
    1228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 430 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48 g

Zsír

  • Összesen
    52.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3109.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    2456 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    238 micro
Összesen 858 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 125 kcal

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A szószhoz

Elkészítés

A csirkecombhoz

  1. Először a cukrot, mirint és szójaszószt forraljuk fel, de keverjük folyamatosan és ügyeljünk oda, nehogy megégjen a cukor!
  2. Egy kis lisztet keverjünk el vízben, és keverjük el a szószban. Forraljuk fel mégegyszer, majd tegyük félre.
  3. A combokat filézzük ki, és 2×2 cm-es kockákra vágjuk fel. A bőrt hagyjuk rajta!
  4. A szezámmagolajat forrósítsuk fel egy tepsiben, és ha már tényleg jó forró, akkor a húskockákat öntsük bele, és pirítsuk meg. A bőre jó ropogós legyen!
  5. Ezután öntsuk rá a szószt, és lefedve pároljuk a húst. Esetleg egy kis vizet önthetünk hozzá.
  6. Miután megpuhult a hús, a fedőt szedjük le, és addig főzzük, amíg a szósz nem lesz jó sűrű, és fedi be a húskockákat. De vigyázzunk, nehogy megégjen!
  7. Párolt rizzsel tálaljuk, és a tetejére pirított szezámmagot szórunk!
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4431
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik kedvenc ételem! Először nagyon sokat kísérleteztem vele, de végül szerencsére egy olyan étterembe kerültem, ahol megtanulhattam elkészíteni tökéletesen! :)

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A szószhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...