r
Nosalty Logó

Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 887 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3544 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    58.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    862.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    451 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    363.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 887 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147.1 g

Zsír

  • Összesen
    233.6 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    76 g
  • Koleszterin
    616 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3451.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    266 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    1806 mg
  • Nátrium
    788 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1453.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    244 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    502 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    794 micro
Összesen 3544 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst alaposan megmossuk, besózzuk, és beszórjuk a fűszerkeverékkel.
  2. A burgonyákat szintén jól átmossuk, héjukat nem hámozzuk le. Méretüktől függően félbe vagy negyedbe vágjuk. A kicsiket hagyjuk egészben.
  3. Tepsibe olajat öntünk, beletesszük a húst és a krumplit. Rászórjuk a fokhagymagerezdeket és a rozmaringot. Lefedetlenül sütjük, közben néhányszor meglocsoljuk az alatta lévő zsiradékkal. Víz nem szükséges alá.
  4. Akkor jó, ha szépen megpirul a comb is és a krumpli is.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 156
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 19185
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 21.

Ajánló

A krumplit sütés után sózzuk meg. Káposztasalátát, uborkasalátát kínáljunk mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha kevés időnk (vagy kedvünk) van pepecselni az ebéddel, akkor nyugodtan dobjuk be a sütőbe, nem lesz vele sok dolgunk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...