r
Nosalty Logó

Tepsis burgonya kolbásszal

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gerzsenyi Flóra
Tepsis burgonya kolbásszal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 511 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3061 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 146 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21.7 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1605.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    1431 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    152.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    430 micro
Összesen 511 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    130.3 g

Zsír

  • Összesen
    204.7 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9630.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    8584 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    174.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    914.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    232 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2285 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2582 micro
Összesen 3061 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    410 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 146 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat főzzük elő sós vízben, utána hagyjuk hűlni.
  2. Ezt követően daraboljuk fel a burgonyát hasábokra a hagymákat cikkekre, majd halmozzuk egy tepsire őket. Locsoljuk meg zsírral, sózzuk, borsozzuk és tépkedjünk rá egy ág rozmaringot. Tegyük a sütőbe és süssük 30 percig, néha rázogassuk meg a tepsit.
  3. 30-35 perc leteltével vegyük ki és adjuk hozzá a felkarikázott kolbászokat. Keverjük jól össze és tegyük vissza a sütőbe. Növeljük a hőfokot 200 fokra és süssük további 10-15 percig, vagy amíg a kolbászok megpirulnak.
  4. Szórjuk meg friss petrezselyemmel, keverjük át és frissen, melegen tálajuk savanyúsággal, kenyérrel vagy friss salátákkal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 84
  • Tegnapi nézettség: 32
  • 7 napos nézettség: 181
  • Össznézettség: 7553
  • Feltöltés dátuma: 2024. augusztus 08.

Receptkategóriák

további kategória: mentes receptek kategória: tojásmentes receptek

Receptjellemzők

Tepsis burgonya kolbásszal
Gerzsenyi Flóra 415 recept

Elképesztő, hogy valami ilyen egyszerű dolog ilyen fantasztikusan jó fogás lehet! A kolbász és a burgonya őrülten gyorsan elkészíthető, és csak egy tepsire van szükségünk hozzá! Hagyjuk, hogy a sütő végezze el a munkát, és tálaljuk savanyúsággal vagy friss salátával!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...