r
Nosalty Logó

Tepsiben sült tésztás csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Abdul
Tepsiben sült tésztás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Csirkemellsütés

Összeállítás

Összesen 1062 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Csirkemellsütés

Összeállítás

Összesen 4253 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Csirkemellsütés

Összeállítás

Összesen 235 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.9 g

Zsír

  • Összesen
    52.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    243 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2202.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    625 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    812 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    243.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    372 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    275 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 1062 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    247.7 g

Zsír

  • Összesen
    210.5 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    970 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8808.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    426 mg
  • Kálcium
    2499 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    479 mg
  • Foszfor
    3250 mg
  • Nátrium
    2114 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    334.5 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    975.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1486 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    77 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1100 micro
  • Kolin:
    603 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1468 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 4253 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    487.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 235 kcal

Hozzávalók

Csirkemellsütés

Összeállítás

Elkészítés

Csirkemellsütés

  1. Vékony szeletekre felvágjuk a csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk.
  2. Olívaolajon hirtelen megpirítjuk mindkét felét, majd fedő alatt, kis lángon, 3-4 percet pároljuk.
  3. Tányérra kitéve hagyjuk hűlni.
  4. Megfőzzük a tésztát, leszűrjük.
  5. Apróra vágjuk a lila hagymát. Apró kockára vágjuk a csirkemellet, és tálba tesszük
  6. Rátesszük a hagymát, a tésztát, a tejfölt, majonézt, a sajt egy részét reszelve, ízlés szerint csípős vagy csemege piros aranyat és kicsi borsot. Összeforgatjuk.
  7. Kivajazzuk a tepsit, és beleszedjük a keveréket. 160-180 fokon sütjük, és amikor kicsit pirosodik a teteje, ráreszeljük a többi sajtot, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 492
  • Tegnapi nézettség: 29
  • 7 napos nézettség: 102
  • Össznézettség: 46812
  • Feltöltés dátuma: 2019. október 11.

Ajánló

Mindenfélét beletehetünk ízlés szerint, tojást főve,vagy nyersen is, borsót, mexikói keveréket, ki mit szeretne.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Többféle ételt készítettem, de megmaradt egy pár dolog, és hirtelen ezt találtam ki.

Hozzávalók

Csirkemellsütés

Összeállítás

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...