r
Nosalty Logó

Tepsiben sült marhacomb, sajttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Tepsiben sült marhacomb, sajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 814 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3252 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 97 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    62 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2424.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    507 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    772 mg
  • Nátrium
    937 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    627.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1224 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    205 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    215 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    3713 micro
  • β-karotin
    9484 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    930 micro
Összesen 814 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    248.1 g

Zsír

  • Összesen
    160 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    903 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9699.2 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    2028 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    462 mg
  • Foszfor
    3089 mg
  • Nátrium
    3747 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    171 g
  • Cukor
    69 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2508.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4898 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    39 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    818 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    861 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1118 micro
  • α-karotin
    14854 micro
  • β-karotin
    37936 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    3722 micro
Összesen 3252 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    289.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    444 micro
  • β-karotin
    1134 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 97 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeleteljük, a szeletek mindkét oldalát a vajon pirosra sütjük.
  2. Tepsibe fektetjük, sóval, kakukkfűvel szórjuk, borsot darálunk rá.
  3. A leveskockát fél liter vízben felforraljuk, a húsra öntjük, majd a bort is.
  4. Fóliával letakarva sütőben közepes lángon 45 percen át pároljuk.
  5. Közben a krumplit, a répát és a hagymát meghámozzuk, szeleteljük, az almát kockára vágjuk.
  6. Mindezeket a húshoz adjuk, és további 30 percen át pároljuk.
  7. Eközben a sajtot felszeleteljük, és a 30 perc letelte után a fóliát levéve, a húsról félre húzzuk a zöldségeket, a sajtot a húsra terítjük.
  8. Ráolvasztjuk, petrezselyemmel szórjuk, tálaljuk.
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Receptkönyvben: 195
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 52073
  • Feltöltés dátuma: 2010. január 02.

Ajánló

Dacára marhahús, száraz fehérbort kínáljunk mellé, hiszen azzal készül. Chardonnay barrique. A zöldségek és az alma indokolják.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tepsiben sült marhacomb, sajttal
Harmathy Ildikó 313 recept

Kellemes ízhatás, tápláló eleség. Szép.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...