r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 1756 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 7020 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 397 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    147.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3038 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    643 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    833 mg
  • Nátrium
    1238 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    46 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    265 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 1756 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    188.8 g

Zsír

  • Összesen
    591.7 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    259 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    214 g
  • Koleszterin
    1050 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12152 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    242 mg
  • Kálcium
    2573 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    964 mg
  • Foszfor
    3334 mg
  • Nátrium
    4952 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    257.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    676.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    182 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    213 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    620 micro
  • Kolin:
    1062 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    974 micro
Összesen 7020 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    688.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 397 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat feldaraboljuk. Megsózzuk.
  2. A tojást felverjük és összekeverjük a keményítővel és a szójaszósszal.
  3. 1-2 órára ebben a pácban pihentetjük a halat a hűtőszekrényben.
  4. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. Ebbe forgatjuk bele a páclétől lecsepegtetett halszeleteket. Jól meg is nyomkodjuk, hogy a magok rajtamaradjanak.
  5. Közepesen forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 227
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 45068
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az "együnk minden héten halat" otthoni kampányom e heti étele. Érdemes kipróbálni!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...