r
Nosalty Logó

Tejszínes málnakocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szteri
Tejszínes málnakocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A málnás réteghez

A tetejére

Összesen 664 kcal
  • 3% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A málnás réteghez

A tetejére

Összesen 3986 kcal
  • 3% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A málnás réteghez

A tetejére

Összesen 197 kcal
  • 3% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    562.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.9 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    277 micro
Összesen 664 kcal
  • 3% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.6 g

Zsír

  • Összesen
    196.8 g
  • Telített zsírsav
    110 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3376.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    746 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1108 mg
  • Nátrium
    1229 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    497.2 g
  • Cukor
    195 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    1208.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1715 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    721 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1680 micro
  • α-karotin
    80 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1665 micro
Összesen 3986 kcal
  • 3% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A málnás réteghez

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótához a 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük a 4 ek cukorral.
  2. Hozzáadjuk a 4 tojássárgáját, 4 ek lisztet, 1 tk sütőport. Majd belekeverünk 1 nagy ek olajat.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben (25x36x6 cm) sütjük, hagyjuk hűlni.
  4. A málnaréteghez a két csomag főzős vaníliás pudingport megfőzzük az 1 dl málnaszörp és 3 dl víz keverékében.
  5. A tűzről levéve, belekeverjük az 500 g málnát, hagyjuk kihűlni, majd a piskótára simítjuk.
  6. A tejszínhabhoz az 500 ml hideg tejszínt felverjük a 2 csomag habfixálóval, aki édesebbre szeretné, tegyen bele porcukrot.
  7. A tejszínhabot rákenjük a málnás rétegre.
  8. Az egészet a vajas keksszel lefedjük, 1 éjszakára hűtőbe rakjuk, hogy a keksz megpuhuljon.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x36x6
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 100
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10978
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szombati vendégseregnek készítettem ezt a könnyű, gyümölcsös sütit.

Hozzávalók

A piskótához

A málnás réteghez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...